Téma diskuse

Obarvená bílá čokoláda - Pomoc

děvčata, obarvila jsem bílou čokoládu, to je v poho, ale potřebuju, aby mi stékala na potahu, trochu jsem ji zředila rostlinkou a teď mám strach ji tam nalít, myslíte, že se potah nebude rozpouštět, dneska dort odjíždí, zkoušela jsem na kousek a.... zatím nic, ale ruce se mi klepou jen když se na tu misku podívám, nemáte někdo zkušenost, díky

hanko tak na potah jsem čokoládu ještě nelila,nevím co to udělá ,ale zato se mi bílá čokoláda nedařila rozpustit nad parou.zkoušela jsem všecko možné,až pomohlo horká voda 

asi bych místo rostlinky použila kousek 100% tuku a spolu rozpustit,nebo rozpustit tuk a přidat bílou cokoládu,to by na hmotě nemělo nic udělat(nelít samozřejmě horké) z tý rostlinky bych taky měla strach.Pochopila jsem to tak že je potah marcipán?Pokud krém tak rostl. nevadí,jen pořádně vychladit dort a cokosku jen málo teplou

 

Back to Top