Téma diskuse

Nahý dort

Ahoj cukrařinky, jdu si opět pro radu :)

Dostala jsem za úkol udělat svatební dvoupatrový naháč. Už jsem párkrát dělala jen krémové dorty ale vždy mi krém jakoby popraskal, okoral a vypadalo to hrozně. Jak děláte tak krásné naháče že vypadají skvěle? Udělat mantinely máslovým krémem? Jelikož vždy jsem dělala smetanovo-tvarohové. Nebo jsou na to nějaké fígle aby dort neokoral?
A další dotaz když dávátě ovoce čertstvé - obalujete ho v želatině aby déle vydrželo nebo se dává až těsně před odjezdem?

Děkuji za každou radu :)

taky mi tvaroh okoral, snad to ty tvarohové dělají všem

Mám úplně stejný problém, chystám se velký nahatý ke 30 a ještě jsem ho nikdy nedělala a z okorání mám hrůzu, opravdu nikdo neporadí? Vídám tu plno krásných naháčků Smútok

Již jsem nějaký naháček dělala, a potírala jsem krémem z mascarpone a šlehačky. Vydržel skvěle! Tvaroh asi není to nejlepší řešení. Čerstvé ovoce jsem dávala až na místě. 

Na jednom doríku mám Butter cream (máslový krém) který se také skvěle hodí.ÚsmevTorta

Back to Top