Téma diskuse

Montana

Ahoj děvčata, mám dotaz, jestli má taky někdo tak špatnou zkušenost s potahovou hmotou Montana, jako já. Při prvním použití se mi s ní pracovalo dobře, pochvalovala jsem si , že je elastická, ale tak akorát a má dobrou chuť. Při druhém použití mě ale zaskočilo, že se tahala jak žvýkačka, příšerně gumová, když byla vyválená na tenčeji třeba 3-4 mm, tak se tíhou na boku dortu vyvěsila a protrhla.. prostě hrozná práce, naštěstí jsem tvořila květinový dort a záplaty jsem mohla zamaskovat kvítky. Ale dělat nějaký hladký dort, to by nebylo únosné. Nemáte taky podobnou zkušenost, nevím kde se stala chyba... asi mě to odradilo už jí vícekrát zkoušet a samou chválu slyším na Smartflex velvet, tak asi šáhnu po ní.

Já jsem montanu zkusila,mě by vyhovovala.Chuťově byla moc dobrá,dobře držela tvar při modelování,ale koupila jsem tu sypkou 5 kilovou a ta se musela dodělat.Tak jsem přešla na smartflex a jsem s ním spokojená.Sice poslední šarže byla taková matlavá,teď jsem koupila novou,tak doufám,že tato bude v pohodě.No ale já těch dortíků moc nedělám,děvčata mají určitě více zkušeností ÚsmevSlnko

Díky za postřehy.. no právě ta chuť Montany byla moc dobrá, škoda. A dorty máš moc pěkné a spoustu, ne že málo TlieskamTlieskamTlieskamÁno

Děkuji za pochvalu, Srdce koukla jsem do tvé galerie.Máš pěkné dortíky ÁnoÁnoÁno ,tak ať se ti daří i nadále(y) ÁnoÁnoSrdceKvietokSlnko

Již tady byla před časem jedna diskuze o kvalitě montany, taky se mi stalo, že se s ní špatně pracovalo, údajně to byla špatná várka, měla jsem kilové balení v tom novém obalu, teď jsem koupila kilové balení černé, dělala jsem z ní, byla trochu tužší, ale jinak v pohodě.

ahojky, o kvalitě montany jsem nedávno psala já:-), byla jsem v kontaktu s paní přímo z firmy Ireks, která ji vyrábí. Další várka už mi přišla v poho. Pracuji s montanou od doby co se začala prodávat a nemůžu si vynachválit. Vyzkoušela jsem i nové barvené směsi montany, je pravda, že po uležení jsou tužší, ale stačí opět namočit ruce. Bílá mi moc nesedí, je to zase ta pórovitá hmota jako když ji obarvíš bělobou. Špatná várka byla s datumem spotřeby myslím kolem května. CO se týká chuti nedám na ni dopustit, práce s ní super, figurky, kvítečka. Smartflex používám výjmečně, když potřebuji bílou. Včera jsem vyzkoušela nějakou novou bílou, dovezenou z Dánska Odense - mandlová. Práce s ní super, ale chuť... umělá žvýkačka. S Montanou jsem se musela zkamarádit, na začátku se mi taky moc nedařilo. Už to mám vychytané Mrkám tak ať se daří.

Já používám jedině Montanu ,všem chutná a dělá se s ní dobře,musí se dobře propracovat.tedˇjsem ji dala dceři, už hotovou ,na dort a moc chválila,jak byla pěkně elastická a dobře se vyvalovala.tedˇjsem měla nové balení a dobrá.Možná jsi ji měla moc řídkou,což se mi občas stane,tak přidám suchou a znovu důkladně zpracuju.Tak příště se ti Papinko, určitě podaří. Slnko

Děkuji holky všem za radu a podporu a ať se nám dál v tom našem koníčku všem daří.. pěkný den SlnkoSlnko

Zdravím, Montanu použávám už asi 3 roky. Mám strašně ráda tu její chuť. Začínám být ale zoufalá, protože se mi roztéká. Používám pod ní máslovo-pudinkový krém (250pudink, 250máslo), z něj i mantinely, lednici mám naplno, vzadu za dortem karton, dort před potažením asi 10 hodin v lednici....prostě už nevím....poraďte....stává se to i vám? nechce se mi měnit potahovka Plačem

Back to Top