Recept

Mléčná marcipánka

Popis

Hmota není čistě bílá je mírně nažloutlá. Hodí se na potahování dortů ale dobře se sní i modelují drobné kvítečka, postavičky,....

Zhrnutie

Porce
Servings
Čas prípravy30 minút
Čas vaření / pečení
Celkový čas30 minút

Ingredience

Inštrukce

275g cukr moučka 275g sušené mléko polotučné 275g fondán 40g ZPT (100% tuk) 70g škrobový sirup (lze i med) 10g aroma vanilkové 5g aroma rumové trochu aroma mandlové 50g voda Postup: všechny suroviny smícháme dohromady kromě vody, vodu postupně přiléváme. Hmota musí být stejnorodá a nesmí se lepit a až je zpracovaná tak ji zabalíme do igelitové fólie a necháme odležet v lednici

Komentáře

Chci se zeptat jestli je tam to aroma nutné

Back to Top