Téma diskuse

Míša řezy

Zdravím děvčata, zase se mi dvakrát po sobě srazil krém na Míša řezy.Dělala jsem dvě varianty - našlehat tučný tvaroh z vaničky s cukrem a pak pramínkem přilévat rozpuštěné máslo a šlehat. Druhá varianta - našlehat tvaroh, zvlášť máslo a pak opatrně spojit. A zase sražené. Vše mělo stejnou pokojovou teplotu. Pěkně jsem zuřila, nakonec jsem první variantu vylepšila ztužovačem. Přece to všechno nevyhodím, že. Stává se vám to taky?

Fórum: 

Asi dvakrát jsem dělala míša řezy a vždy se mi staloPlačemtak je jednoduše nedělám,jestli tu bude dobrá rada, budu za ní velice vděčnáKvietok

zkus nejdřív tvaroh dát přes noc do sítka odkapat(naše tvarohy mají moc v sobě vody)..a tím se ti to mohlo srazit..čím víc budeš tvaroh šlehat,tím se to muže srazit..naše české výrobky stojí za prd...

 

Já si nejdřív plochou metlou našlehám máslo s cukrem a poté vmíchám tvaroh. Když se mi to srazí, tak si vezmu klasický vysoušeč vlasů a foukám do mísy dokud se to nespojí. Máslo vždycky trošku povolí a krásně se spojí.

Vypadá to legračně ale asi to je moc dobrá rada.

Toto jsem jednou zkoušela a nakonec vznikla polivka, ktará se nedala použít,Prekvapenie když to ztuhlo bylo to zase sražené, tak jsem to vzdala.Chichocem sa I když je pravdy,že třeba mascarpone krém mi nedělá potíže. Ono to s tím tvarohem bude tak nějak podobné ,čím víc se to šlehá tím je to horší, asi to chce opravdu jen lehce protřít ,aby se to spojilo a dát tomu pokoj a nijak moc to nešlahat . Někdy zkusímÁno

No musíte to hlídat aby ta polívka nevznikla. Jakmile se to začne spojovat tak hned vypnout fén:-)

Back to Top