Téma diskuse

megalomský "zákusek indián"

Zdravím šikulky a mám k Vám velikáááánskou prosbičku. Paní chce na mě udělat zákusek indián v nadměrné velikosti. Čím větší tím lepší. Nejméně půl metru. Vůbec nemám ponětí jak do toho. Nikdy jsem nedělala idiána jako zákusek a natož v této velikosti. Spodek bych upekla jako základnu na dort, ale s ostatním si vůbec nevím rady. Poradíte mi i s receptem? Prosím, prosím SmútokSmútok

No, tak tohle ti nezávidím, Habinko a celkem se divím, že jsi to vzala, když jsi to ještě nedělala. Jen když si představím to polévání.... Držím pěsti KvietokSlnkohttp://recepty.vareni.cz/indianky/

Nemám zkušenosti s takovým obrem, ale bojím se, že sebepevnější sníh v takové výšce asi držet tvar nebude Smútok moc ti držím palce, bohužel poradit asi nemám co. Kvietok

habinko, já bych vůbec neuvažovala o tom dělat celý zákusek ze sněhové hmoty. Té paní bych navrhla tohle - udělat normální promazaný korpus jako na dort v patřičné výšce, oříznout do tvaru a pak jen pěkně odspoda "obtočit" ten korpus sněhem....vždy jen tak 10 cm výšky a polít...dalších 10 cm a polít...atd. až bude celý indián. A ještě lepší by bylo seskládat to z jednotlivých 10 cm částí ( postup stejný).
Jinak bych do toho nešla, jenom ze sněhu je těch 50 cm sebevražda.
A taky těch bílků co se spotřebuje Prekvapenie ... co potom s těmi žloutky??

Holky děkuji. Já jsem ji to ještě neslíbila, nejprve jsem si chtěla zjistit co a jak. Rozhodly jste za mě , vykašlu se na to. Za ty nervy to nestojí. Ale Vám děkuji. Tlieskam

Jo jo, lidi si navymýšlejí a my pak máme bezesné noci, že (giggle). Dobře děláš, někdy je nejlepší řešení říct NE. Slnko

Back to Top