Téma diskuse

máslovo-salkový krém

Ahoj děvčata, mám k vám prosbu - jde použít máslovo-salkový krém pod potahovku, marcipán atd? Nemyslím karamelový, ale prostě máslo s nevařeným salkem - děkuji za odpověď a vaše zkušenosti

Fórum: 

Ano,určitě ho můžeš použít pod potahovkuMrkám

děkuji LuciSlnkoSrdce

Holky, kde jsem udělala chybu? Normálně dávám pod potahovku máslo s čokobelou, protože jsu líná vařit pudink, ale minulý týden mě zbyl krém -1máslo, 1vejce šlehané nad párou, 1 pudink - vařený ve 250 ml mlíka, lžíce ochucovací pasty vaj. koňak. Obmazala jsem boky ovocného dortu, nalepila ozdoby z marcipánu a do rána jsem měla všechno rozpuštěný a sjetý na podložce. Ještě že to byly jen boky. Čím to mohlo být? Vím,že šleháte pod potah máslo s pudinkem a je to dobrý. Mohlo to být těma vařenýma vajíčkama, nebo tou pastou, nebo pravým marcipánem? Něco se s něčím nesnesloSmútok

Zdeni,předpokládám,že jsi obmazávala dostatečně a nedostalo se ti tam nějaké ovoce-je ale možné(to uvidíme co na to ostatní),že ta pasta...Osobně krém s pastou nikdy nedávám na obmazání,protože mám strach z čeho je to namíchanéHambím sa,aby to něco neudělalo-uvidímeSmútok

Právě,že jsem tam toho krému dala dost,chtěla jsem boky původně obsypat mandlama ,ale nakonec jsem je oblepila marcipánem.Ta pasta není ta normální tekutá,má konzistenci jak máslo.Že to byly boky,tak to nebyla taková tragédie,krém jsem i z rozpuštěnou potahovku stáhla a udělala to celé znova.Dám to do obrázkůChichocem sa

Back to Top