Téma diskuse

marcipán

Dobrý den, jdu si pro raduSmútok. Koupila jsem si (prý) pravý mercipán 50 na50 a jsou v něm cítit krystalky cukru. Ještě nikdy se mi to nestalo, ale kupuji si 1 ku 3. Měla by jste některá radu co s tím? Moc děkujiÁnoKvietok

Mezi jednotlivými marcipány jsou skutečně velké rozdíly Každý je jiný. Je to jako se vším. Potahovku taky dělá každý jinou. Prostě si vyber takový marcipán, který ti vyhovuje. Mě se nejvíc osvědčil marcipán od Zeelandie (Maro marcipán). Je to 1:3, ale je fakt nejlepší.

Nejhorší marcipán který jsem kdysi  měla, (už nevím značku), měl hrubo mleté mandle a průšvih byl když jsem ho obarvila.  Nerozemleté mandle dělali po obarvení světlé tečky. Vypadalo to příšerně. Marcipán ze Zeelandije je chuťově výborný a skvěle se s ním pracuje.

Souhlasím. Taky se mi nejvíc osvědčil marcipán ze Zeelandie. Je skvělý.Áno

No bohužel tento je právě od Zeelandie, už jsem ho reklamovala, ale navím zda se dočkám nějakého výsledku. Děkuji za odpovědiKvietok

Ze Zeelandie kupuji pravidelně , nikdy žádný problém

Holky a měli jste už Mandorlu?Nevím, kdo tuto hmotu vymyslel, ale je to hnus.Cenově téměř jako marcipám, ale chuť nedobrá , konzistence příšerná a práce s ní je za trest, za mě nebrat.

 

Back to Top