Téma diskuse

Likérové špičky-polití čokoládou

Ahojky děvčata,
opět jdu s prosbou. Poprvé jsem zkusila udělat likérové špičky. Dělala jsem z kupované směsi Bolero a dovnitř Topmix. Teď mě ale čeká polití čokoládou a nevím si rady. Myslela jsem, že špičku do čokolády ponořím, ale čokoládu mám takovou dost hustou, chtěla bych jen tenoučkou vrstvu. Na čokoládu jsem použila pecičky - Master Martini poleva a přidala jsem 100% tuk. Nevím kolik toho tuku mohu přidat. Tím bych asi tu čokoládu udělala řidší. Prosím poraďte jak na to? A ještě jeden dotaz, nějak jsem neodhadla množství toho Topmixu, takže mi ho hodně zbylo, poraďte nějaký jednoduchý recept, do kterého bych ho mohla použít. Díky.

Ahoj Libuško, klidně přidej tuku, kolik potřebuješ. Např. indiánci se také polévají jen tenkou vrstvou, aby sníh nespadl z bufleru. Ať se daří KvietokSlnko

Ahojky já ředím na indiánky na 30dkg čokolády 10dkg tuku Úsmev

Děkuji, to jsem potřebovala vědět, jestli se toho tuku nemusím bát Slnko

Back to Top