Téma diskuse

Kukuřičný sirup

Milé cukrařinky,
chtěla jsem se zeptat,co používáte do mléčného marcipánu místo kukuř.sirupu,aby se to moc nerosilo?
Vždycky jsem kupovala kuk.sirup od Kučerových zn.Natural a nevím,z jakého důvodu,ale je prostě jiné složení-daleko řidší a skoro vůbec nelepí.
Příští týden mám dělat dort a vůbec netuším,z čeho teď mám tu mléčnou potahovku udělat.
Moc děkuju a přeju hezký den
Danča Objímam

Buď med nebo glukozu.

jééé a prosím,kde se ta glukoza nechá sehnat?

Ahoj,já dělám taky mléčný marcipán a taky už jsem zjistila,že je kukuřičný sirup daleko řidší-řeším to tak,že ho dám o lžíci víc a potom dám míň vody. KvietokSlnkoKvietokSlnko

ahojky,moc děkuju za názor-já měla pocit,jako když ten řidší kuk.sirup nechce ani pořádně lepit.Každopádně moc děkuju-určitě to zkusím KvietokÁno

taky dávám místo kukuř. sirupu když zrovna nemám doma, tak med MrkámMrkámMrkám

ja kupovala psenicny sirup.byval ok.

moc vám všem děkuju-určitě z toho něco vznikne Veľký úsmev

Ahoj dřív jsem taky používala kukuř.sirup.Teď beru ve velkém glukózu koukni sem http://dorty.artmama.cz/glukoza Úsmev

používám pšeničný sirup, je zatím pořád hustý Úsmev

Back to Top