Recept

Krokantové řezy

Popis

Zhrnutie

Porce
Servings
Čas prípravy2 hodiny
Čas vaření / pečení
Celkový čas2 hodiny

Ingredience

Inštrukce

Výborné krokantové řezy POTŘEBNÉ PŘÍSADY 2x světlý piškot, 1x tmavý piškot,meruňková marmeláda, rum, krokant z 20 dkg cukru a 10 dkg lísk. oříšků, tmavá a bílá poleva, vařený krém nad parou,pudink z 250 ml mléka, 2 másla Zdroj- Torty od mamy,upraveno podle sebe POSTUP PŘÍPRAVY Světlý piškot- 2x 4 vejce-sníh , 2x 4 lžíce polohr. mouky, cukru, 2x1 lžíce oleje -klasika Tmavý piškot-6 vajec-sníh, 6lžic polohr. mouky,smíchané s kakaem , cukru, 2 lžíce oleje Krokant-ořechy opražíme,v utěrce zbavíme slupek ,, na pánev nasypeme 20 dkg cukru, roztavíme na karamel a hodíme tam ořechy ,zamícháme a nalijeme do pekáčku na pečící papír,nebo vytřený olejem.Necháme vystydnout a potom rozemeleme na hrubo. Krém-4 vejce se 6 lžícemi moučk. cukru dáme nad páru a šleháme až se dělají špičky.Do vlažného zašleháme máslo ,pudink a rozdrcený krokant. Když se tam dá máslo,tak to zřídne,žádnou paniku a šlehat dál,vyšlehá se výborný krém. Tmavá poleva-20 dkg čokolády rozpustit a zamíchat 1 cm proužek másla a 2 lžíce kysané smetany Bílé čáry-bílá čokoláda v sáčku Postup-světlý plát namazat marmeládou ,krokantovým krémem,tmavý piškot namazat marmeládou,krokant.krémem,světlý plát namazat marmeládou,zbytkem krému(nechala jsem si trochu bez krokantu)polít tmavou polevou,nacákat bílé čáry a dát vychladit.
Recepty: 
Back to Top