Téma diskuse

Koupena čokoládová poleva

Ahoj prosím vy, kdo používáte kupované polevy například v peckach, zajímá mě, jestli jsou i chutné třeba na vánočním cukroví. Nemám ráda čokoládu smíchanou s omegou a u jiných mám obavy, že to pořádně neztuhne a bude se to patlat. Předem děkuji za odpovědi.

Nedávám Omegu, ale dělám ganage, na cukroví to drží nic se nepatlá, v teple povolí, ale to i polevaÁno

Nejčastěji používám Master Martini v peckách, jsou k dostání bílé, mléčné a hořké a nemají chybu. Také Monaco int. má výborné čokolády i polevy. Ale pokud nechceš utrácet za dopravu, lze doporučit i čokoládu na vaření z Lidlu.

Dobrý den, píšete, že používáte polevu Master Martini. Včera jsem ji poprvé použila a nezadařilo se. Hlídala jsem si tu správnou teplotu, a hmota byla buď moc tekutá nebo naopak hustá, že se nedala použít. Co jsem udělala špatně nebo máte, prosím nějakou vychytávku jak použít tuto polevu. Jsem z toho špatná, že se mi to nepovedlo...

...a stejně je nelepší poleva na všechno z "kaštanů"MrkámÚsmev

A můžu poprosit recept na polevu s kaštanů? ganache dělám na dorty v poměru 1:1 ale říkala jsem si, že když dám cukroví na sebe,že se to slepí a popatla ne?

jj ReniskuSlnko,malinko,opravdu malinko 100% tuku a do toho nalámat čokolády KAŠTANY-to je všechno.Rozpuštím ve vodní lázni,jak jinak taky a můžeš dávat na sebe jak jen budeš chtítBozkávam

ano ano... dělám taky "kaštanovou" a je výborná. tuku jen kousek - na lesk. A Monaco int. mohu taky jen doporučit, bílá i tmavá čoko je výborná.

Dorty LuCa, můžeš mi prosím zdělit kde tu čokoládu Monaco kupuješ? DěkujiBozkávam

Back to Top