Téma diskuse

Jedlý papír - jak na to?

Ahoj všichni,
prosím o radu....máte někdo zkušenosti s jedlým papírem na dortu? Co je lepší, dávat ho na krém nebo potahovku? Musím používat decorgel? Mám si na něco dávat pozor?

Moc děkuju za rady!

Já dávám na potahovku Smartflex nebo z bonbónů ,,Marschmelou,,. Slabě natřu a přilepím, natřu i slabou vrstvou vršek, dám pečící papír a zatížím, já doma pánvičkou. Váľam sa od smiechu po podlahe Nechám jen chvilenku, dám pánev pryč a je to. Úsmev

Děkuju! Když se to nezatíží, zkroutí se?

Když je kvalitní oplatka (papír) tak ne. Vlastně to ani není nutné, já už to asi dělám ze zvyku.... Váľam sa od smiechu po podlahe Jinak já objednávám v http://www.cukrar-shop.wbs.cz/ ,odesílají hned........:))

Tak já zkusím bez zatížení a uvidím, díky Úsmev ...jojo, tady to mám také objednané, mám to kousek od baráku, tak je to fajn...
Úsmev

Ahoj, já tedy dávám jen slabou vrstvu na rub obrázku ,aby se přichytil a na líc nedávám a na krém né to se rozteče Dělala jsem do kláštera a nepotírala jukni se .Objednávám v Plzni a je to supr paní má fakt dobře odvedenou práci . Dělá na papír a fondánové listy ty mám nejradši Torta

Potahovku potřít decorgelem,položit a přetřít decorgelem, zvýrazní se barvy.pracovat širokým štětcem aby bylo co nejméně tahů.

Áno

http://www.jedlyfotopapir.cz/ Tady je odkaz na str.

Back to Top