Téma diskuse

Italská hmota Wonder

Dobrý den cukrařinky,máte některá zkušenosti s potahovkou Italské výroby Wonder? Měla být s mandlovým aroma ale jsem docela zklamaná, nechutná ani není po mandlích cítit. Na chuť je to jak bláto, tak nevím zda jsem neuďála chybu. Za odpovědi i rady jak s ní pracovat předem děkuji.Úsmev

Jednou jsem ji na zkoušku kilo objednala a byl to hnus.Zkusila jsem snad všechny potahovky co se dají koupit a nakonec jsem zůstala u hňácání Montany řízlé pravým Marcošem.Když potřebuji potah čistě bílý,tak mám nejradši Smartflex.

No to jsem tomu dala, mám jí 5kgSmútok

Jestli ti jde o chuť, zkus k ní přidat nějakou víc aromatickou. Po mě všichni chtějí mléčnou chuť, což má jedině montana, ale zas byla po potáhnutí jak plech, pravý marcipán je taky dobrý, jenže na mě moc měkký, s tím jsem to zas neuměla. Až jsem hmoty dala dohromady, tak je to to právé.

Už jsem psala jestli to můžu vrátit, ale načela jsem to, balení bylo po kilech, tak by si ten hnus mohli vzít zpátky.To načaté kilo bych si nechala a zkusím přidat víc mandlového aroma a trochu welvetu nebo marcipánu. Jinak se zdá, že je hmota pěkně elastická i kytky by z ní šly dobře ale chuť je prostě hnus. Obyčejně dělám z welvetu, nebo marcipánu, ale kupovala jsem hodně čokolády tak jsem k tomu vzala i tohle a byla to chyba. No co se dá dělat chybami se člověk učí. Dík za raduMrkám

Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheKdybys viděla co já jsem těch chyb v tichosti naházela do popelniceVeľký úsmev

Koukám že nejsem sama co hodí občas něco do koše, to jsem ráda Chichocem saChichocem saChichocem saChichocem saChichocem sa Ale není to škodolibost Hambím saHambím sa

Už mi přišla z e-shopu odpověď, že to mohu vrátit celé, takže je to bez problémůÁno

Back to Top