Téma diskuse

Hruškový gel

Hezký den pekařky, 

máte nějaký nápad, jak využít hruškový gel? Bratranec chtěl tuto příchuť, tak jsem objednala hruškovou ochucovací pastu a hruškový gel. Jenže jsem si nevšimla, že toho gelu je kilo a půl, tak bych potřebovala poradit, jak ho využít, abych ho po otevření rychle zpracovala. Navíc s ním nemám žádnou zkušenost a nevím, zda ho mohu dát větší vrstvu do dortu? Připadá mi docela řídký, aby nevytékal... 

Děkuji za vaše rady a nápady.

Jarka

Fórum: 

Hruškový gel je výborný na koláče

Vyšší vrstvu do dortu bych nedávala, ale jak píše Evička, na koláče (frgále) je výborný, nebo všude tam, kde se dávají povidla,

do buchet i na palačinky atd. Rychle ho spotřebovat nemusíš, neboj se, vydrží, v tom originál sáčku je bez přístupu vzduchu, vůbec nic se s ním nestane. Ty gely skladuji dole v lednici v šuplíku.Torta

Mně vůbec nechutnal, hrušky z toho cítit nejsou. Přidávala jsem ho k jablkám do štrůdlu, abych to vůbec spotřebovala. Jablečný frutafil je mnohem lepší.

Back to Top