Recept

Hoblovačka - Hoblinka

Popis

Zhrnutie

Porce
Servings
Zdrojsešit z učnáku
Čas prípravy30 minút
Čas vaření / pečení
Celkový čas30 minút

Ingredience

Inštrukce

Vejce s vodoua cukrem, citropastou s vanilkovým cukrem se rozmíchají na kaši, do které se zamíchá prosáta mouka. Hmota se roztírá přes šablonu oválného tvaru na mastné a moukou vysypané moukou plechy. Povrch se posype mletými arašídy. polotovary se pečou při 230-240°C. Pečené korpusy se za horka snímají z plechu, obracejí a stáčejí do trubiček. Plní se máslovým krémeme a přestříkavá se čokoládou. Čas jen odhaduji.:-)

Poznámky

cukr moučka 0,500kg vanilkový cukr 0,020kg mouka hladká O,530kg vejce tekutá 0,460kg (normální) arašídy pražené 0,100kg citropasta 0,030kg (může se nahradit stouhanou kůrou smíchanou se šťávou) voda 0,110kg
Recepty: 
Back to Top