Recept

Fondantový a fondánový marcipán

Popis

Zhrnutie

Porce
Servings
Zdrojvlastní
Čas prípravy15 minút
Čas vaření / pečení
Celkový čas15 minút

Ingredience

Inštrukce

Komentáře

prosim muzu se zeptat,mam pekarnu a kdybych to v ni chtela vyzkouset,(mam ji kratce) jak bych mela postupovat,nejdriv sypke hmoty a pak tekute nebo jak,a dat na testo program a asi jen mychat,ne? dekuji za radu

Na dno se dají tekuté suroviny - nahřátý fondant, sirup, pak sypké - cukr a mléko a nakonec ta voda s příchutí. Program těsto. Počkat, až se hmota spojí, lžící můžeme pomoci. Až se hmota spojí, ještě dopracovat venku, aby hmota nelepila. Ruce jsou zkrátka nejlepší nástroj. Pekárna udělá tu hrubší práci, ale pozor, musíte mít výkonnější, slabá by se zavařila. Já osobně tento marcipán dělám ručně, není to vůbec pracné.

Olinko,dekuji,ja to v te pekarne jeste nezkousela,zkusim ale jetli se moc zaprasi,tak taky asi zustamu u tech svych pracek,zkousela jsem jen jednou s marchmelaku,ted jsem si nakoupila bile tak vyzkousim jak tvuj recept tak i z tech bombonu,otestuji na rodine co jim chutna,susene mleko mam doma taky,jeste objednam ten fondan a pak se ponorim do sveta sladkosti chi chi dekuji za vasvetleni a preji mnoho uspechu.

Back to Top