Téma diskuse

dvoupatrový s ganache

AHOJ DĚVČATA...MOC PROSÍM O RADU...MÁM DĚLAT DVOUPATROVÝ DORT,UVNITŘ I NA DORTU GANACHE,KOLEM OBOU PATER ČOKO PLÁTKY...POKUD NECHÁM PRVNÍ PATRO,KTERÉ BUDE CELÉ OBMAZANÉ TOU GANÁŽÍ DOSTATEČNĚ ZTUHNOUT V LEDNICI,MOHU BEZ OBAV POLOŽIT DRUHÉ PATRO...?MOC DĚKUJI ZA RADU...

Ahoj, jestli myslíš dát to druhé patro bez vyztuženi tak to bych raději nedělala, připadá mi že ganache se topí rychleji než maslový krém a čokodesky to moc neudrží. Patrové s ganache vždy vyztužuju. Ať se daří SlnkoSlnko

Záleží na velikosti. Já dělám spodní patro s ganache právě proto, že je pevný a neprohne se. Horní je lehký piškot, takže není nutné zpevňovat. Malý dort jako horní patro to určitě udrží, i když budou oba ganache. Áno

Back to Top