Téma diskuse

Dort Hamburger

Dobrý den,

prosím o radu. Na tento pátek budu dělat dort Hamburger, ale nevím jak na "maso":-), z čeho je udělat? Někde jsem četla, že z punčoviny, ale bude to držet pohromadě a pokud ano, nebude to vypadat blbě? Ráda bych, aby to vypadalo aspoň trochu realisticky. V případě použití punčoviny, co do ní všechno dát, aby to trochu odpovídalo.. Korpusy se asi budou muset zpevnit výztuží? Pokud máte někdo zkušenost s postupem tohoto dortu, můžete mi, prosím, poradit? Děkuji předem :-). Renata

Fórum: 

 Ahoj Renys,

já jsem dělala z punčoviny. Udělala jsem celou placku. a vložila mezi dva promazané korpusy. Vůbec jsem nevystužovala. Zeleninu jsem poskládala na okraj hamburgru než jsem přiklopila druhým korpusem. Korpus jsem potáhla každý zvlášť. Jinak nevím jestli je to správná punčovina co já dělám. Dávám korpus,buď co ti zbyde z ořezu nebo si vedle udělám navíc, máslo (krém), džem a trochu rumu. Postupů bude asi víc, snad ten můj trochu pomůže. Odkaz:  https://dorty.artmama.cz/3d-dorty/hamburger-19 . Tak nevím, proč se mi ten odkaz nezobrazuje k prokliknutí.

Musíte kliknúť na ikonku reťaze, ktorá je v pásiku nad okienkom, do ktorého píšete komentár. Potom link vložíte do ešte menšieho okienka, ktoré sa vám otvorí - dáte ho tam ako URL. Potvrdíte cez OK. A je to: https://dorty.artmama.cz/3d-dorty/hamburger-19

Moc děkuji za radu, dort v odkaze je parádní, tak snad se mi taky podaří.

Já jsem dělala úplně stejně jako sedmikráska. Jen bych příště ten vrchní korpus udělala o centimetr menší než spodní aby ta zelenina byla více vidět.

Taky děkuji za další radu, to je fakt, zkusím korpus zmenšit. Sama jsem zvědavá jak se mi dort povede..

Back to Top