Téma diskuse

Bílá poleva na dort

Ahoj děvčata ,budu polévat dort bílou čokoládou ,ještě jsem nikdy nedělala Prekvapenie ,jakou si mám koupit polevu .Děkují za každou radu a postup Marie Objímam

Práve v sobotu som polievala tortu bielou čokoládou. Mala som Nobel Avorio v peniažkoch.

Používám Master Martini ,možná ,že je to podobné ,ale nevím jak a s čím namíchat ,tak aby při krájení nepraskala

Horúci nôž to istí. Úsmev

Myslím si, že zrovínka bílou s ničím nenamícháš- aby nepraskala.
Ale jestli na to přijdeš, tak jsem zvědavá Mrkám

Dostala jsem radu Mrkám ,že bílá čokoláda Fin Carre ,která se koupí v Lidlu se může malinko dát 100% tuku.

Maruško, a co rozehřát smetanu a do toho dát bílou čokoládu, něco jako bílá ganache...tím pádem by měla jít poleva hezky krájet...

Čeká mě něco podobného .. bílá čokoládová poleva, protože známí nechtějí klasickou potahovku, jak se Vám pracovalo jakoby s bílou čokoládovou ganache?.. hnědou znám, tak si říkám, že by to mohlo být obdobné a co marcipánové zdobení, drží na tom dobře,neroztéká se?

Tak to zkus a dej nám vědět Mrkám

Nebo zkus Master Martiny smíchat s bílou nutelou . Na 100g čokolády asi 30g nutely. Vyskoišej na trošce a uvidíš. Slnko

Místo smetany mléko.bila poleva je samy tuk a smetana by mu ještě pridala. Na 300g 50g mléka.na všechny cok.polevy pak musí být horký nůž

Back to Top