Téma diskuse

Bílá čokoládová poleva, kterou koupit?

Holky prosím, potřebuju poradit kterou polevu koupit na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=3q8vfuc8MXA

Nemám moc zkušenost s bílou polevou ale vím jak dobře umí potrápit, chci to zkusit na tu bublinkovou folii jak je to na videu, jen teď jakou koupit??????? Uvažuju o - Poleva bílá Ciocao (pecky) 1 kg/balení z Monaca nebo Master Martini, ale na tu slyším rozdílné názory, tak teď babo raď MlčímMlčímMlčímMlčím. Nemáte někdo zkušenost???? A hlavně, přidáváte do té polevy ještě tuk??? Trochu se bojím jestli se to pak nebude lámat až to budu obtáčet a dortík... Budu ráda za jakoukoliv radu, díííky PohodaMrkám

Evik, v žádném případě nedělej z polevy, ale jen z čokolády, používám bílou z Monaco int. BELLCHOCOLAT 34%, jen ji rozpustím nad párou nachám trochu schladnout a natřu, nebo stříkám sáčkem jak je třeba. Počkám až přestane lepit a nanesu na dort. Strčím do lednice a po schladnutí opatrně sejmu papír nebo folii. V galerii mám několik dortů s čoko krajkou sice tmavou, ale postup u bílé je stejný.Áno hodně trpělivostiKvietok

Back to Top