Téma diskuse

bílá čokoláda

Dobrý den milé šikulky, potřebovala bych expresní radu ohledně bílé čokolády.Prekvapenie Mám dělat na svadbu kuličky v bílé čokoládě,ale když ji chci naředit tukem, abych j mohla namočit, tak mi zhoustne ,že je jak malvaz. Zkusila jsem i smetanu a to snad bylo ještě horšíPlačem. Můžete mi prosím poradit jak to děláte aby byla čok. tekutá. Použila jsem napřed 28proc. bílou Belgickou a potom obyč. Figaro. Už jsem z toho na nervy, protože to mám mít do soboty hotové. Moc děkuji za raduKvietok

Rozpouštěj dohromady a hlavně nepřehřej!!

Milu to jsem dělala, ale nebylo to k ničemu. Prvně jsem to dělalav mikro. a potom nad párou. Dávala jsem vinu té mikro., ale podruhé to bylo stejné, asi bude blbá čokoláda a nebo já

Aký tuk si použila?

Když už musím použít bílou čokoládu,tak mám radši jogurtové bílé čočky.Mě se zdají chutnější a nejsou zašedlé jak bílá čokoláda.Při koupi mi pán nabídl palmový tuk,že je na to lepší.Ale zatím jsem nezkoušela,tak neumím poradit.Budu zkoušet příští týden,tak dám vědět pro příště.SlnkoSlnko

Použila jsem omega na polevy, ale udělala jsem pokus č.3 . Napřed jsem si rozpustila čokoládu na páře a potom jsem si dala jinou misku s tukem asi lžíci na 100g čok. a když se začal tavit ,tak jsem rychle zamíchávala po lžičkách tu ruzpuštěnou čokoládu a světe div se povedlo se.Tlieskam Vznikla docela řídká hmota, tak aby se dala polévat. Prostě s tou tmavou čokoládou není nikdy problém, ale ta bílá za nic nestojí. Příště zkusím tu jogurtovou. Moc děkuji všemBozkávam

tak holky taky se mi ta bílá čokoláda zhukla, bylo to jak mačkané brambory, pak si říkám to už je jednoSmútok je to na vyhazov a přidávala jsem tam horkou vodu hodně horkou,a míchala a povedlo se Veľký úsmevÚsmev

Back to Top